Suma’t a la primavera verda #PrimaveraVerde

Milers de persones es pregunten com poden mostrar el seu suport a la PAH i les mesures de la ILP hipotecària. Per això la PAH, seguint en la línia PAHdagògica habitual, al web de la Primavera Verda, ens explica com participar-hi i tenyir els carrers, llocs de feina i les xarxes… de verd.

Com participar-hi

Primavera verda és una campanya de suport a la PAH enfront de l’intent de desprestigi del PP, de suport a les mesures de la ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i la moratòria de desnonaments. Per mostrar el suport a la PAH i dir clar i català que Sí que es pot!#SiSePuede!

Participar-hi és molt senzill:

Ha arribat la primavera, i no hi haurà manera d’aturar-la.

1. El verd és el color de la PAH. Omplim els nostres balcons de verd.

Penja al teu balcó un tros de tela verda: un llençol, una samarreta, una tovallola, uns pantalons, un drap vell de cuina. Es tracta de fer que el verd aflori al nostre balcons.

Fes el mateix en el teu cotxe, moto, cotxet… O descarrega’t el #SíSePuede i imprimeix-lo en un full de color verd. Pots descarregar-lo  punxant aquí.

Fabrica’t tu mateixa la teva polsera verda amb un tros de tela: fes-ne unes poques més i passa-les als teus amics, familiars, companyes de treball. A totes aquelles persones que volen que s’aprovi la ILP, que donen suport a la PAH.

Si ets d’una assemblea de barri, una associació de veïns, un col·lectiu, un grup d’amics, una ONG, una penya: difongui aquesta campanya al teu barri, poble, ciutat, vés a les places a repartir teles verdes, Sí Se Puede, polseres i explica perquè ho fas.

2. Si vols que les teves fotos apareguin al blog, envieu-les al correu ilpderechoalavivienda@gmail.com

3. Si utilitzes instagram, o qualsevol plataforma de fotos, utilitza l’etiqueta #PrimaveraVerde

La ILP hipotecària s’està debatent al Congrés. La PAH ha començat una campanya d’escrache informatiu que el PP ha emprat per desprestigiar el moviment. Tot això en un moment en què la sentència del TJUE ha declarat que els desnonaments són il·legals. Que fa anys que es vulneren els drets fonamentals. Vivim en una democràcia segrestada pels interessos dels poders financers, i un cop més, sembla que Partit Popular vol obeir al dictat de la banca i no fer cas de les demandes de la ciutadania. Vol cometre l’arrogància de passar per sobre del sofriment de milers de famílies que han estat víctimes de l’estafa bancària i d’una llei il·legal.

Però ha arribat la primavera verda. I no s’aturarà.

Fem que aflori el verd per tots els racons, que no puguin ignorar que no permetrem que aquesta democràcia segrestada segueixi arruïnant la vida de milers de persones.

És senzill, fes-ho tu mateixa. Comença la primavera verda.

Tota la informació i vídeos de la Primavera Verda al web http://primaveraverde.afectadosporlahipoteca.com

o segueix el HT #PrimaveraVerde

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s