#FemForaLaMàfia amb escraches, concentracions i accions a les seus del PP

Els nombrosos escàndols de corrupció i mentides del partit en el govern de l’Estat, després de les filtracions de la comptabilitat B del PP durant els darrers 20 anys i les declaracions de l’extresorer del partit Luis Bárcenas, ens han fet sortir de nou al carrer per demanar no només que tornin els diners robats i que dimiteixin sinó per demanar també justícia davant la impunitat generalitzada de la classe política.

Foto: Fotomovimiento

Foto: Fotomovimiento

La indignació no s’ha fet esperar i s’han convocat tota una sèrie d’accions aquesta setmana arreu de l’Estat, que es recullen en el web quesevayantodos.tk, que inclou un mapa de convocatòries per a aconseguir que marxin els corruptes, per fer  #QueSeVayanTodos!

A Catalunya s’ha convocat una concentració demà, dijous 18 de juny a les 20h, davant la Delegació del Govern, al carrer Mallorca, 278. Com les que hi va haver a Barcelona els passats diumenge 14 i dilluns 15 de juliol i que en ambdós casos van esdevenir manifestació per continuar la protesta i fer-se sentir davant la Seu del PP (al carrer Urgell, 249).

Podem veure la multitudinària protesta de diumenge en el vídeo de  Sicom.tv.

I per tot això, exigim:

  • La dimissió del Govern en ple: perquè el problema NO ÉS NOMÉS RAJOY, sinó una trama corrupta que ens ha robat durant dècades, perquè ha incomplert sistemàticament el seu programa electoral, perquè estan disposats a arrossegar-nos al forat amb ells.
  • Un procés constituent: Per tenir un text Constitucional que blindi la nostra sobirania popular, garanteixi la democràcia i els drets fonamentals de la ciutadania i ens protegeixi del saqueig i la colonització de la Banca i la Troika.
  • Eleccions anticipades: No s’hi val amb un relleu de Rajoy per una Aguirre, un Aznar, etc. que aprofundiria en les polítiques d’austeritat suïcides. La solució passa per donar-li la paraula al poble i per aprofitar aquesta oportunitat d’or de rescatar la democràcia de mans dels seus raptors.
Foto: Fotomovimiento

Foto: Fotomovimiento

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s